Återvinning av kopparskrot Stockholm

Man kan tjäna pengar på sina gamla ledningar och rör då de ofta innehåller koppar. Lämna därför in dem till ett företag som återvinner kopparskrot i Stockholm.

Koppar är en värdefull metall som ofta återfinns i gamla ledningar och rör. Ska man renovera hemma kan det därför löna sig att ta med vissa byggsopor till ett företag som återvinner kopparskrot. Andra saker som kan innehålla koppar är hemelektronik, bildelar, hushållskärl etc. Är man osäker kan man ta en bild och skicka till skrotföretaget.

Vissa företag har också en särskild skrotsamlarapp som man kan ladda ner till sin mobil. Den är perfekt när man ska storstäda förrådet eller gå på skattjakt. Då kan man ta en bild och sedan skicka iväg den för bedömning via appen. Är det intressant kommer företaget sedan och hämtar upp skrotet.

Hur mycket kan man tjäna på kopparskrot i Stockholm?

Både företag och privatpersoner kan sälja kopparskrot. Vill man sälja kopparskrot i Stockholm finns det flera företag som återvinner detta. Koppar är dessutom en värdefull metall som man får hyfsat bra betalt för. Hur mycket man får beror på hur ren metallen är, men priserna uppdateras ständigt och följer vanligtvis gällande marknadsvärde.

Pengarna man får för sitt kopparskrot får man insatt på sitt bankkonto, efter det att metallen har vägts. Genom att återvinna skrot som innehåller koppar och andra värdefulla metaller gör man något bra för miljön. Detta eftersom man då kan använda metallen på nytt och slipper en stor del av gruvnäringen.

23 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.