Anlita en prisvärd flyttfirma i Sollentuna

Det är viktigt att begära in offerter från flera olika företag när man ska välja flyttfirma i Sollentuna och att noga kontrollera vad som ingår i priset.

När man väl tagit beslutet att anlita en flyttfirma är det dags att fatta nästa beslut, om vilken flyttfirma man ska välja. Har man gjort flyttanmälan till Skatteverket och adressändring så kan det hända att man redan fått en del förslag i sin mejlkorg. Kanske förslagen började droppa in i samma stund som man skrev kontrakt på en ny bostad. I dagens samhälle finns det alltid någon som snappar upp information om oss.

Ibland är det till stor hjälp att få förslag på produkter eller tjänster som man inte bett om. Men det kan också göra att man antar de anbud man får utan att kontrollera om det finns bättre alternativ. När det gäller flyttfirmor kan både tjänsten och priset variera avsevärt. Därför ska man avvakta och begära in kostnadsfria offerter från olika företag.

En etablerad flyttfirma som erbjuder helhetslösningar

De flesta flyttfirmor i Sollentuna har ett offertdokument på sin hemsida. Man fyller i vad de vill veta, klickar sig vidare och får slutligen ett prisförslag. Det som är viktigt att tänka på är att de punkter som flyttfirman tar upp kanske inte täcker de behov man själv har. Därför är det bra att göra en egen lista på vad man tycker är avgörande för en bra flytthjälp.

Viktiga punkter att ta upp är bland annat:

  • Flyttar de tunga möbler som pianon och skåp?
  • Vad händer om något blir skadat i flytten?
  • Kan man få hjälp med att packa och packa upp?
  • Är företaget registrerat för F-skatt?
  • Är personalen utbildad och försäkrad?
  • Hur länge har företaget varit verksamt?
  • Gäller rut-avdraget?

Att ta hjälp av en etablerad flyttfirma gör flytten enklare och roligare.

Ta kontakt med en flyttfirma på www.flyttfirmasollentuna.nu.

5 Feb 2024

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.