Däckverkstaden hjälper kostymnissar byta däck i Stockholm

Att byta däck i Stockholm kan vara svårt. Inte minst om du står med punktering och Armanikostym mitt på motorvägen. Och om du har leasingavtal på bilen.

Kostym på jobbet och leasingbil till kontoret. Snyggt. Men inte en fantastisk kombination om du får punktering. Inför ett viktigt möte på arbetet känns det nog inte så lockande att börja meka med däckbyte i Armanikostym mitt på motorvägen. Bättre ringa en bärgare och be dem ta med dig till närmaste däckverkstad.

Visserligen kan kanske bärgaren hjälpa dig med däcket på plats. Men just när det gäller leasingbilar kan det vara lite knepigt med vem som får utföra vad. Det kan mycket väl vara så att ditt leasingavtal säger att du måste göra alla ingrepp på en särskild verkstad.

Byta däck i Stockholm med leasingbil?

Om du behöver byta däck i Stockholm kan det alltså vara klokt att ha koll på exakt vad som gäller för din leasingbil. Det borde inte vara några problem, eftersom många däckverkstäder i Stockholm har avtal i sin tur med leasingfirmor runt om i staden. Hör efter med din leasingfirma redan innan du hamnar i knipa.

Men när du väl fått in bilen till verkstaden kan du ta det helt lugnt. Även om det är krångligt för dig, så är det inte det minsta svårt att byta däck för någon som kan. Och de på däckverkstaden kan VERKLIGEN byta däck. Det är ju det de jobbar med. Och precis som du tar de sitt jobb på allvar, dyker upp i tid och lämpligt klädda.

20 Jul 2022

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.