De bästa produkterna för digitala möten

Även om pandemin är på väg att passera, så är digitala möten här för att stanna. Kanske digitala möten är en stor del i din vardag. Använd de bästa hjälpmedlen.

Nog för att det är bekvämt att sitta i sängen under det digitala mötet. Kanske du är bland de som går runt i pyjamasbyxor hela dagen, bara för att du kan. Det är ju dessutom jättepraktiskt med digitala möten när du behöver träffa en klient på andra sidan jorden. Tänk vad du sparar på miljön genom att inte ta bilen eller flyget inför varje möte.

Men när vi blir allt mer beroende av digitala möten, desto mer växer också behovet av bra produkter och utrustning. Vilka verktyg för digitala möten behöver du? En riktig mikrofon, ordentliga hörlurar och bra bild för att verklige kunna förmedla ditt varma leende är måsten. Och hur gör man med ergonomin?

Digitala möten när de känns som bäst

Att sitta i timmar framför en skärm kan vara riktigt jobbigt. När du inte har de rätta verktygen såklart. Hör av dig till en specialist för att få den hjälp som du behöver för att göra din arbetsstation så trivsam som möjligt. Det är faktiskt inte bara hemma-arbetare som behöver bra verktyg för digitala möten.

Varför inte uppgradera hela kontoret så att det är anpassat för digitala möten. Då kan ni spara på pengar, miljö, tid och energi bara genom att verksamheten är anpassad för att träffa klienter via digitala möten.

30 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.