Flyttstädning Uppsala - tips och råd

Dags att flytta i Uppsala? En flytt innebär ett projekt där man tjänar mycket på att förbereda och ligga steget före. Genom att på ett tidigt stadie organisera och exempelvis säga upp abonnemang, försäkringar och olika medlemskap samt ordna med flyttbil, kartonger och packa så kommer flytten att ske på ett smidigare sätt. Ju bättre du planerar - desto enklare flytt får du.

Återstår gör emellertid också en viktig detalj och detta i form av en flyttstädning i Uppsala. Oavsett om du anlitar en flyttfirma för din flytt eller väljer att flytta på egen hand så måste du genomföra en flyttstädning i Uppsala.

Därför måste du flyttstäda

Anledningen till detta är enkel att förklara: på samma sätt som du själv förväntar dig att din nya bostad är städad och redo att flytta in direkt vid ankomst så kommer även personen som köpt din gamla bostad att förvänta sig samma sak.

Om ingen flyttstädning skett så tvingas man börja det nya kapitlet i livet med att städa in sig. Vilket är långt ifrån optimalt och därför är också en flyttstädning i Uppsala obligatorisk att genomföra.

Om du inte städar så kan det komma att ställas ekonomiska krav på dig och det handlar då också om ganska höga summor. Kort sagt: du måste avsätta tid för att städa och du måste inkludera den punkten i att-göra-listan vid din flytt.

Ta hjälp med din flyttstädning

Det finns däremot inga krav på att du själv måste städa. Tvärtom: i de flesta fall är en extern lösning det bästa alternativet och där du anlitar en professionell städfirma för jobbet. Det är en tjänst som inkluderas i Rut-avdraget och det ger dig rätt att dra av halva arbetskostnaden på din deklaration.

Genom att välja professionell flyttstädning så garanteras du ett godkännande och du slipper utföra det jobbigaste i samband med flytten. Du själv kan fokusera på det väsentliga vilket ligger i att snabbt komma på plats i den nya bostaden.

16 Aug 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.