Glöm inte att sätta upp byggskyltar

Att sätta upp byggskyltar är viktigt. Skyltarna ger inte bara förbipasserande information om vad som byggs utan montage av byggskyltar är även god reklam.

Nästan alla som passerar ett bygge ställer sig frågan: Vad händer här? Prydligt montage av byggskyltar innehållande relevant information kan snabbt bidra med svar på allmänhetens frågor. På skyltarna kan såväl datum för när bygget planeras bli klart som reklam få plats och framgå med all tydlighet.

Företaget bakom bygget har mycket att vinna genom att satsa på snygga byggskyltar. Sällan kan allmänheten få reda på vem som ligger bakom bygget om inte detta syns på skyltar i närheten. Få personer är så nyfikna att de kommer fram och frågar byggarbetarna vilken firma de kommer ifrån, därför måste denna information komma ut på annat sätt.

Byggskyltar som inger trygghet

Det kan även kännas tryggt för förbipasserande att kunna läsa på en fin byggskylt. Genom att få reda på slutdatumet för bygget kan den som störs av oljud från bygget förhoppningsvis få en tydlig deadline för när ljuden kommer att minska. Många trivs med att känna till sådant och på så sätt känna sig insatta i processen kring bygget.

Med byggskyltar får allmänheten också veta att det är en seriös firma som står bakom ombyggnationen. Skulle någon boende i närheten ha frågor, eller kanske åsikter, kring bygget vet denne tack vare informationen på skylten vart hen ska vända sig för att få svar. Alternativt för att komma i kontakt med den ansvarige för bygget.

4 Feb 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.