Hundfoder av hög kvalitet

Hundar som får näringsriktigt hundfoder håller sig friskare och får vackrare päls. Maten är dessutom ett av de starkaste banden mellan dig och din hund.

Ibland kan man undra om inte hundar får bättre mat än vi människor. Dagligen serveras de lax, lamm, kalkon eller oxkött blandat med grönsaker. Ibland med tillsats av ris eller spannmålsprodukter. Till maten bjuds färskt kallt vatten och sedan är det bara att gå och lägga sig. Hundar behöver aldrig bekymra sig om att duka av eller diska.

Den hundmat som serveras består oftast huvudsakligen av torrfoder vilket är en torkad blandning av de olika livsmedlen. Maten ser kanske inte så aptitlig ut för ett människoöga men hunden använder framförallt sin nos för att bedöma maten. Och för en hundnos luktar detta riktigt gott.

Hundfoder är en blandning av ingredienser som är bra för din hund

När din hund får ett specialtillverkat torrfoder eller konserverad hundmat behöver du inte oroa dig för att den inte får i sig näring den behöver. Hundmat innehåller alla vitaminer, mineraler och fett som behövs för att hålla din fyrbenta vän i bästa form. När du ställer fram maten får du dessutom en värdefull kontakt med hunden.

I butiker som säljer hundmat hittar du olika blandning och storlek på hundfoder eftersom små, kastrerade eller äldre hundar inte behöver lika mycket mat som unga och aktiva. När du väljer foder ser du på förpackningen vilken typ av hundfoder som passar din hund och hur mycket mat du ska ge.

22 May 2022

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.