Mäklare på Hisingen värderade lägenhet

Det var svårt att besluta om den ärvda lägenheten på Hisingen skulle säljas. En värdering utförd av en mäklare avgjorde saken. Det skulle bli mycket pengar.

Emil hade ärvt en lägenhet på Hisingen efter sin farmor. Det var en trea i gammaldags stil, med kakelugn, stuckatur och högt i tak. Helt avbetald var den dessutom. Han var alldeles överväldigad. Sorgen efter farmodern var dock stor och när han besökte lägenheten så kände avsaknaden av hennes närvaro extra stor.

Det hade gått ett tag nu. Han hade svårt att bestämma sig för om han skulle lämna den bostad han hade och flytta in i farmoderns gamla lägenhet. Han var ju egentligen rätt nöjd med hur han bodde nu och om han flyttade så skulle hans dotter dessutom behöva byta skola.

Mäklaren blev alldeles till sig

Till slut bestämde han sig för att kontakta en lokal mäklare på Hisingen. Han kunde åtminstone få en värdering av lägenheten. Det skulle nog göra det lättare att fatta ett beslut. Pengar var trots allt en viktig faktor i sammanhanget. Alltså gjorde han så.

Mäklaren som kom och inspekterade lägenheten blev eld och lågor. Det märktes att hon väldigt gärna skulle ta sig an detta objekt för att få det sålt. Det förslag på utgångspris som hon nämnde fick också Emil att dra djupt efter andan. Det var mycket högre än han hade trott. Och det avgjorde faktiskt saken. Pengarna skulle komma till nytta. Han sände en tacksamhetens tanke till sin älskade farmor. Du kan ta reda på mer info om en mäklare på denna sida: mäklare-hisingen.se

27 Feb 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.