Mäklare på uppdrag i Upplands Väsby

Äntligen hade banken sagt ja. Nu skulle till slut familjen kunna leta upp en mäklare i Upplands Väsby, för att hitta drömhemmet för dem och deras barn.

Ända sedan de träffades hade de harvat på med små lägenheter. De hade båda två studerat under lång tid och ekonomin hade inte sett så bra ut. Men nu hade paret avslutat sina studier och börjat jobba. Och inte långt senare började barnen trilla in. Nu var de fyra i familjen och det började bli trångt i lägenheten, som de haft ända sedan studietiden.

De bokade en tid hos banken och kom ut därifrån med stora leenden. För äntligen hade de fått ett lånelöfte så att de kunde börja leta efter ett hus att flytta till. Därför dök de snabbt in på nätet när de kom hem. Sökordet var mäklare i Upplands Väsby och målet var att hitta drömhuset.

Hjälp av mäklare i Upplands Väsby

Men tyvärr gick inte sökandet så bra. De hittade inte något hus som de kände passade dem. Då bestämde de sig för att kontakta en mäklare i alla fall. De hade hört att den som funderar på att sälja bostad i Upplands Väsby ibland kunde höra av sig i god tid, för att kolla om någon kunde vara intresserad. Och att de då kanske kunde göra en snabb affär om mäklaren hade en intressent.

Sagt och gjort. De kontaktade en mäklare och fick beskedet att tre hus verkade vara på väg in för att säljas. Och att ett var intressant för dem.

17 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.