Mäklaren har koll på området i Sollentuna

En viktig sak inför en bostadsförsäljning är att kunna beskriva området bra. Ska du sälja en bostad i Sollentuna, då vänder du dig till mäklare som kan området.

Karsten hade länge försökt sälja sin alldeles perfekta marklägenhet i Sollentuna. Den låg verkligen nära till allt och hade även en egen innepark för barnen att leka på. Trots det, så var det ingen som nappade. Karsten försökte envist med att lägga ut den på nytt på olika sociala mediesidor, men nådde inte fram till någon.

Han hade tidigare sett någon erbjuda en summa till den som fick tag i en köpare till bostaden, kanske var det vad han skulle testa. Karsten funderade på hur mycket det var han skulle erbjuda, han ville ju få ut så mycket som möjligt själv istället. Och vad hände egentligen om det blev problem? Det var nog bättre att vända sig till en mäklare istället.

Flera fördelar med mäklare

Karsten gick in och läste om mäklare och vad de hade att erbjuda. Det var minst sagt mycket de hade. Den personliga servicen och fokusen på en lyckad affär, bara det fick Karsten att bli fast. Dessutom så var chanserna högre att få ut mer för sin bostad med deras hjälp, nu var Karsten såld.

Han kontaktade en fastighetsmäklare i Sollentuna för att se om de ville ta sig an hans bostad och sälja den. Det ville de gärna. Det var stor skillnad mellan annonsen Karsten själv hade skrivit och den de skrev åt honom.

20 Feb 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.