Med hjälp av en mäklare kan det fria livet i Östersund börja redan imorgon

Mäklare i Östersund vet hur fritt och fantastiskt livet i Norrland är. Alla vuxna människor kan få en nystart på de snötäckta vidderna i norra Sverige.

När Bengt var liten drömde han om att få åka skidor varje dag. Men eftersom han tillbringade hela sin barndom i Skåne kändes den drömmen mycket långt borta. Och så fortsatte det att vara. Av någon anledning slog det inte Bengt förrän långt efter 40 att han faktiskt kunde bestämma helt själv var han skulle bo som vuxen.

Men när tanken om sin fantastiska frihet väl slagit honom, dröjde det inte länge förrän han visste exakt vart han skulle styra sin kosa. (Anledningen till Bengts bristande insikt om varje människas personliga frihet kan låtas vara osagt, men hans mamma bäddade Bengts säng tills långt över 20.) Mot Östersund!

Mäklare för att sälja i Malmö och köpa i Östersund

Efter att ha samtalat en kort stund i telefon med en fastighetsmäklare i Östersund, blev Bengt ännu mer övertygad. För de pengar han troligen skulle kunna få ut för sin nuvarande lägenhet i Malmö låg i princip hela Östersunds utbud av fastigheter öppet för honom. Han skulle till och med kunna titulera sig villaägare!

Att sälja lägenheten i Stockholm tog inte lång tid. Och eftersom Bengt längtade efter en riktig nystart sålde han även av alla sina ägodelar. Han packade det nödvändigaste i en stor ryggsäck och satte sig på tåget norrut. Mot sitt nya, fria liv i Östersund.

26 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.