Örebros bästa catering

När det dags för ett föreningsmöte som man behöver mat till så anlita den firma som kan catering bäst i Örebro. Med god mat i magen tas de bästa besluten.

Tommy öppnade upp mailet som plingade till. Jaktlaget hade bestämt att de skulle ha en planeringsträff för kommande jaktdagar. Datum och lokal var redan fixade. Ordföranden undrade om Tommy hade någon kontakt inom matbranschen. Ordföranden var bra på att linda in ord för att låtsas som om han inte hade någon aning om vad han pratade om.

Tommy skrockade för sig själv. Det var väl vida känt att han anlitat många olika cateringföretag för olika jobbrelaterade event. Tack vare det hade han koll på vilket företag som var det bästa när det gällde catering i Örebro. Tommy ögnade igenom mailet vidare.

Catering i Örebro mättar alla magar

Det räckte med rejäla mackor till de andra gubbarna i jaktlaget inför mötet läste han. Med ens visste Tommy vilken firma han skulle kontakta. Skulle man ha de bästa mackorna fanns det bara en. Lagom krispighet i brödet, ett utomordentligt pålägg och rejäla var precis vad man fick här. Gubbarna skulle garanterat bli både mätta och nöjda efter en sådan macka på mötet.

Att ge gubbarna i jaktlaget några små snittar var inte att tänka på, då hade man nog blivit utskrattad. Rejäla mackor för rejäla grabbar var mer visdomsorden man borde använda tänkte Tommy. Han tog upp mobilen och tog fram numret till cateringfirman, det var lika bra att beställa med en gång.

18 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.