Professionell badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering är en stor sak. Det går att påverka och ändra badrummet en hel del. Vänd dig till experter på badrumsrenovering i Stockholm. De fixar allt.

Varenda morgan var det kaos. Det var ständigt bråk om toaletten och helst skulle det klockas hur länge man var inne. Eva var minst sagt trött på att aldrig kunna ta den tid på sig som hon ville och dessutom hann hon aldrig med att göra sig i ordning. Men så var det med barn, som blev tonåringar och fick en betydligt starkare åsikt.

Eva visste sedan en tid tillbaka att de skulle behöva fixa något mer. Nu var de fyra personer i hemmet och hade bara ett badrum. Det höll inte. Tanken hade länge varit att de skulle dela av en bit av vardagsrummet och bygga ett helt nytt badrum. Samtidigt som de gjorde det, så skulle de passa på att göra en renovering av det gamla badrummet.

Badrumsrenovering som gör skillnad

Det var nog inget att vänta på längre. Det var nu det var dags att ta tag i det. Eva kontaktade ett företag som arbetade med badrumsrenovering och berättade om deras planer. Hon bad om en offert på arbetet och när det var accepterat så satte de igång.

Det första de gjorde var att renovera det redan befintliga badrummet. Det var trångt och ganska opraktiskt. Ut med det stora badkaret och in med en dusch. Golvvärme lades in och snygga spotlights sattes in. Bara det gjorde en stor skillnad.

3 Jun 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.