Så här fungerar konstis

Konstis är en artificiell beläggning som till 95 % fungerar precis som vanlig is men den har fördelen att inte damma, smälta bort eller behöva hållas kall.

Ishallar i all ära men de flesta vet att det kan vara svårt att få tillgång till dem. Vill du kunna åka skridskor året om är konstisen därför den idealiska lösningen. Isen kan användas till att spela hockey, öva konståkning eller vanlig skridskoåkning. Vill du bygga en egen curlingbana är konstisen ett utmärkt alternativ.

Konstis är tillverkad av ett helt återvinningsbart syntetiskt material som gör det möjligt att åka skridskor året om. Den går att lägga på alla typer av plana underlag och går att plocka bort om den inte används. Isen levereras i moduler på cirka 2 kvadratmeter som väger 39 kilo. Modulerna är lätta att montera och kan enkelt plockas bort.

Konstis passar lika bra inomhus som utomhus

Din konstisbana är inte beroende av årstid eller väderlek. Isen klarar regn och värme lika bra som kyla och snö. Blir det ett snötäcke på banan är den lätt att sopa av. De lätthanterliga plattorna kan anpassas efter det utrymme du har. Kanske blir den lekplatsens höjdpunkt en varm sommardag.

Konstis är en artificiell is som är självsmörjande. Att den är självsmörjande innebär att ytfriktionen minskar och rörligheten ökar. Du behöver inte skaffa kylanläggning vilket gör isen till ett praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Vill du ha hjälp att designa din egen konstisbana är det bara att fylla i ett kontaktformulär eller slå en signal till ett företag som tillhandahåller konstis.

5 May 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.