Specialtillverkade tandimplantat i Stockholm

Det är många människor i Stockholm som numera använder sig av tandimplantat. Specialtillverkade implantat som sätts in när man blivit av med sina tänder.

Med den kunskap man har inom tandvård idag har man mycket större möjlighet att kunna leva ett liv med sina egna tänder. Men med en åtgärd kan man också fortsätta leva som vanligt, även om man skulle bli av med en eller flera tänder. Det kallas för tandimplantat och används när invånare i Stockholm mist tänder, och vill få tillbaka den forna funktionen och utseendet.

Tandimplantat är idag så pass bra att de liknar vanliga tänder, och även har samma funktion som de tänder som man har tappat. Därför behöver det inte vara en stor sorg ifall man skulle bli av med tänder. Det finns ju en lösning som är mycket bra och som man kan använda sig av hela livet.

Tandimplantat till patienter i Stockholm

Eftersom man ska besöka sin tandläkare en gång varje år så är det där man ska börja, om man upptäcker några problem med sina tänder. Och skulle man vara med om en olycka, där man slår ut en tand, så är det också hos en tandläkare man börjar sin resa mot ett implantat.

Resan mot ett tandimplantat i Stockholm går därefter in i nästa fas, som handlar om att undersöka hur man ska fästa ett implantat och vilken typ av implantat man ska få. I nästa steg tar man fram form och färg på implantatet, för att därefter få en färdig produkt som sätts in.

9 Jan 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.