Swimmingpool med trevliga bad

För att en swimmingpool ska vara trevlig och hälsosam att bada i krävs det ett korrekt underhåll. Men även roliga tillbehör som kan liva upp stunden i badet.

Ett dopp i havet skiljer sig på många sätt från ett bad i en swimmingpool. Men samtidigt finns det också många likheter. För i en egen pool behövs det också ett slags reningsverk. Även om reningen brukar bestå av en pump med filter och tillsatsämnen istället för vågor, fiskar och alger.

Ändå är det många poolägare som väljer att satsa på mer än enbart basal rening i sina pooler. Det kan vara sådant som underlättar rengöringen ytterligare. Kanske ett skydd som gör att värmen hålls kvar och att smuts eller insekter inte hamnar i poolen så lätt. Eller så kan det vara något som gör att det blir extra trevligt och roligt att vistas i poolen för vuxna och barn.

Fullt utrustad swimmingpool

Det är inte ovanligt att en fastighetsägare väljer att köpa in en hel del pooltillbehör till sin swimmingpool. Även om det är en billigare pool som säljs i ett paket med pump och filter, så kanske en kraftfullare pump ger bättre effekt. Och till det går det även att få en högre temperatur med hjälp av soluppvärmning eller ett skydd, som dras över poolen på natten.

Men inom området tillbehör finns det även sådant som dammsugare för att hålla poolen ren. Eller varför inte badleksaker eller en luftmadrass att ligga och flyta omkring på i godan ro. Allt för att få ut mesta möjliga av poolen.

11 Apr 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.