Uppställningsplats för husbilar i Stockholm

Vid större evenemang kan det vara klokt att hyra en uppställningsplats i Stockholm. Ett enkelt sätt att göra det bekvämt för alla som deltar eller är besökare.

Hälsodagar var planerade under sommaren. Anita och några andra aktörer hade länge jobbat på idén. Det skulle bli yoga, vandring, dans och mycket mycket annat under några dagar. De behövde tänka ekonomiskt och bestämde sig därför för att vara på ett område där de kunde sätta upp tält för de aktiviteter som krävde det. Samtidigt som plats för aktiviteterna behövdes fanns ett stort behov av parkering och sovplatser.

Det var så de kom i kontakt med en person som arbetade med att hyra ut uppställningsplatser. Anna och Kristin som var de mest aktiva i planeringen bokade möte med företaget som hade markuthyrning för att få veta mer om hur det fungerade. De behövde plats för husbilar, tält för deltagare och tält för aktiviteter. Mat skulle några lokala företagare ta hand om.

Perfekt uppställningsplats

De fick veta att det fanns mark att hyra som var naturlig eller asfalterad. De diskuterade en stund och kom fram till att asfalt var bäst. De kunde alltid skapa underlag som behövdes. Det var det bästa ifall det blev regn och de skulle slippa lervälling. De berättade om sina tankar för uthyraren som i sin tur överraskade dem med att ha en uppställningsplats i Stockholm som var både med och utan asfalt.

Den var perfekt för deras ändamål. De var tacksamma för att ha tagit sig tid att prata med uthyraren av mark även om de till en början tänkte att det inte skulle vara ekonomiskt möjligt för dem. Nu visste de att det fanns en möjlighet. De behövde bara gå hem och räkna på vad de kunde ta för varje uppställningsplats för att kunna betala. Allt kändes fantastiskt, nu var det äntligen på gång.

14 Feb 2024

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.