Varför välja vepa?

Om man vill sticka ut med en annons i mediaflödet så kan det vara en bra idé att satsa på en vepa. Den ger många möjligheter till variation och är inte så dyr.

Att syssla med marknadsföring och reklam är inte längre något som innebär att man endast väljer mellan att ha annons i en papperstidning eller på en affischpelare på stan. I vår digitaliserade värld finns det istället nästan oändliga möjligheter att föra ut sitt reklambudskap.

Det är förstås både utmanande och roligt att tänka ut det eller de bästa sätten att förmedla ett reklambudskap på, när det finns så många varianter att välja mellan. Men även den bäste reklammakare kan få idétorka ibland. Och när utbudet av annonser i digitala media bara ökar, så är det kanske inte så dumt att ta ett steg tillbaka igen.

Vepa i modernt material

Att göra det, alltså att välja något annat än digital annonsering, behöver absolut inte innebära att man hamnar på sidobänken. Nej, med rätt approach och val av placering så kan det kännas riktigt uppfriskande med tryckt reklam.

Det behöver naturligtvis inte handla om en gammaldags pappersaffisch som klistras upp i sektioner. Det finns ju mycket bättre och hållbarare material att använda sig av idag. Att till exempel låta trycka upp en vepa är en smart och kostnadseffektiv variant. Sådana kan göras i material och storlekar som passar sätta upp både inomhus och utomhus. Vill man slå riktigt på stort så kan man låta göra en fasadvepa som täcker en hel eller stora delar av en husfasad.

21 Feb 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.