Vi köper din bil på enkelt sätt

Funderar du på att sälja din bil? Men drar du dig för det känns jobbigt? Då kan du välja att sälja din bil till företag som annonserar med: vi köper din bil.

Har du någonsin trillat över annonser där det står: vi köper din bil? Undrar du vad det innebär? Det är ett nytt koncept som blivit mycket populärt. För sedan många år tillbaka har det hänt att du kunnat lämna in din bil som inbyte när du köpt en ny bil. Eller till och med kunnat sälja din gamla bil till en bilförsäljare, om du haft tur.

Men med detta nya koncept blir det enklare för dig som vill sälja din bil. Och även för bilhandlare som vill köpa in begagnade bilar. För detta handlar om företag som tar på sig att värdera och köpa in äldre bilar, för att därefter sälja dem till bilhandlare.

Vad händer hos företag som: vi köper din bil?

När du har bestämt dig för att sälja din bil så går det att välja företag som annonserar om att vi köper din bil. Men hur går försäljningen till egentligen? Jo, det vanligaste är att du besöker företaget online för att göra en första värdering och boka en tid för besök.

Vid besöket sker en okulär besiktning, där man ser ifall det finns skador på bilen och vilket skick bil och däck är i. Därefter får du besked om vad bilen är värd och kan välja ifall du vill sälja bilen eller ej.

4 Jul 2023

Här på ninaruthstrom.se skriver vi om feminism på riktigt och hur du kan applicera den i vardagen.